جمالی رازقی، رئیس اتاق شیراز با بیان اینکه مهمترین رسالت تشکلهای اقتصادی، مطالبهگری است گفت: تشکلها نباید مطالبات خود را تنها به خواستههای صنفی محدود کنند بلکه باید منافع ملی را فریاد بزنند.
به گزارش”نوای صنعت“، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز گفت: آخرین اقدامات کارشناسی شده و پیشنهادهای در خصوص لایحه جدید مالیات بر ارزشافزوده موجود است که هرکدام از تشکلهای اقتصادی استان در چهار روز آینده پیشنهادهای خود در این زمینه را ارائه دهند.
جمال رازقی در جلسه کمیسیون صنعت اتاق شیراز، افزود: امروز تولیدکنندگان و تشکلها، سربازان خط مقدم مبارزه با تحریم هستند، ازاینرو تولیدکنندگان، صادرکنندگان و اعضای تشکلهای اقتصادی باید با اتکا به سخنان مقام معظم رهبری در نامگذاری امسال به نام تولید، در جهت رونق تولید و صادرات مطالبه خواهی کنند.
او ادامه داد: مطالبه گری مهمترین رسالت تشکلهای اقتصادی است بهطوریکه تشکلها باید از مسئولان و دستگاههای اجرایی با هدف برطرف کردن مشکلات و موانع در این بخش را پرسشگری و مطالبه گری کنند.
رازقی با بیان اینکه ما بهعنوان تشکل موظف هستیم منافع ملی را فریاد بزنیم، گفت: تشکلهای اقتصادی نقش مهم و اساسی در رونق تولید دارند و تلاشها در بخش اقتصاد کشور و استان به پشتوانه حضور فعال تشکلهای اقتصادی ست.
رئیس اتاق شیراز افزود: تشکلها نباید مطالبات خود را تنها به خواستههای صنفی محدود کنند بلکه مطالبات تشکلهای اقتصادی باید فراصنفی باشد و این تشکلها باید در معادلات اجتماعی و اقتصادی نقشآفرینی بیشتری داشته باشند.
او با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر بحث رونق تولید، تصریح کرد: باید تلاش کنیم که تولید را رونق دهیم هرچند که در سال جاری نیز تاکنون اقدام ویژهای از سوی مسئولان انجام نشده و نگاه برخی مسئولان به این مهم همچنان شعاری است.
رازقی افزود: در خصوص موضوع مالیات بر ارزشافزوده و مشکلات تولیدکنندگان استان در این زمینه، رایزنیهایی با نمایندگان استان در مجلس که در کمیسیون اقتصادی حضور دارند انجام شده و بهزودی جلساتی در این زمینه برگزار میشود.
یلدا راهدار، عضو هیات رئیسه اتاق شیراز نیز در این جلسه گفت: امروزه تشکلها بیشتر عارضهیابی میکنند و کمتر راهکار پیشنهاد میدهند که نیاز است آموزشهایی به تشکلها داده شود تا ضمن بیان عارضه، راهکار نیز ارائه دهند.
او با بیان اینکه امروز تصمیمگیرندگان دولتی در جلسات از بخش خصوصی حرفهای تکراری میشنوند، بیان کرد: اگر بتوانیم در کنار بیان مشکلات راهکار نیز ارائه دهیم بهتر به پیشنهادها و سخنان ما گوش میدهند.
راهدار با اشاره به رتبه فضای کسبوکار استان فارس از 7 به 11، اظهار کرد: باید عوامل دخیل در این روند نزولی و دلایل آن بررسی شود. هر چه فضای استان و کشور مثبتتر باشد، شاخص کسبوکار نیز با رشد همراه است؛ این موضوع سقوط باید از سوی ما مطالبه گری شود.
او افزود: یکی از اقداماتی که میتوان انجام داد این است که موانع فضای کسبوکار را بیان کنیم و در جلساتی با حضور تصمیمگیرندگان دولتی موانع و راهکارهای آن بیان شود.
منبع:اتاق بازرگانی