قائم مقام راه آهن در پنجمین جلسه شورای مدیران مناطق گفت: افزایش تعداد لکوموتیوها و واگن های باری و مسافری در خطوط ریلی در ماه های اخیر نشان از همت بالای همکاران، برای افزایش حمل وبار ومسافر با وجود تحریم های ظالمانه است.
به گزارش آژانس رویدادهای مهم صنعت ” آوای صنعت ”، «حسین عاشوری» در این جلسه تاکید کرد: با توجه به ضرورت استفاده بهینه از لکوموتیوهای موجود در خطوط ریلی کشور به عنوان یکی از اصلی ترین سرمایه های راه آهن، تعمیر و بازسازی لکوموتیوهای متوقف درمناطق مختلف ریلی در دستور کار معاونت ناوگان راه آهن قرارگرفته تا وضعیت سیر لکوموتیوهای باری و مسافری درشبکه بهبود پیدا کند.
قائم مقام راه آهن با بیان اینکه رفع مسایل و مشکلات مناطق مختلف ریلی در زمینه های مختلف در ستاد مرکزی پیگیری می شود، گفت: برای رفع کمبودها در مناطق، انتظار ما این است که پس از صدور مجوز، مدیران مناطق تا حصول نتیجه موضوع را پیگیری کنند.
در ادامه این جلسه معاون ناوگان شرکت راه آهن گفت: بهبود وضعیت ناوگان باری و مسافری از مهم ترین برنامه های شرکت راه آهن در این بخش است و انتظار داریم با توجه به قراردادهای تعمیر و نگهداری با شرکت های پیمانکاری تعداد واگن ها و لکوموتیوهای مناسب در شبکه افزایش یابد.
«محمدهادی ضیایی مهر» افزود: برای تمرکز زدایی و ساماندهی مراکز تعمیرات لکوموتیو در مناطق، در مرحله نخست صدور مجوزهای لازم برای ۶ منطقه و در مرحله بعدی برای ۶ منطقه دیگر در دستور کار قرار گرفته تا در مجموع در ۱۲ منطقه، تعمیرات مورد نیاز به سهولت انجام شود.
وی با بیان اینکه در ۳ برنامه کوتاه، میان و بلند مدت صیانت از لکوموتیوها به عنوان سرمایه های اصلی شرکت راه آهن مورد توجه جدی قرار گرفته است گفت: برای حفظ زیبایی ظاهری لکوموتیوها مقرر شده هرهفته حداقل یک بار لکوموتیوها شستشو شوند و در صورت نیاز به رنگ آمیزی نسبت به رنگ کردن آنها در مناطق اقدام شود.
به گفته ضیایی مهر، برای ساماندهی جایگاه های سوخت در مناطق ریلی هم اکنون عملیات ساخت ۱۴ مرکز سوخت گیری در ۱۰ منطقه آغاز شده و انتظار داریم تا دو سال آینده شاهد تکمیل این ۱۴ مرکز سوخت گیری باشیم و شناسایی ۱۹ مرکز در ۱۸ منطقه دیگر نیز در دستور کار شرکت راه آهن است.
وی با اشاره به اهمیت سیر قطارهای امداد و نجات در مواقع ضروری در خطوط ریلی کشور، افزود: ساماندهی قطارهای امداد و نجات یکی از مهم ترین برنامه های شرکت راه آهن با استفاده از تجربه کشورهای خارجی در کل شبکه ریلی است تا در مواقع اضطراری با استفاده از واگن های اورژانسی عملیات امداد و نجات به فوریت انجام شود.
شایان ذکر است، پنجمین جلسه شورای مدیران مناطق راه آهن با حضور قائم مقام، معاون ناوگان، مدیران ستادی و مدیران ۲۱ منطقه ریلی کشور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
کمبود نیروی انسانی، بازرسی مستمر از واگن های مسافری درمناطق، تعیین تلکیف آیین نامه کیلومتراژ راهبران لکوموتیوها، بهبود تعمیرات واگن های مسافری و باری در ایستگاه ها و ساماندهی مخازن و تسهیل سوخت رسانی، از مهمترین مسایل مطرح مدیران مناطق ریلی کشور در این جلسه بود.
تامین قطعات مورد نیاز برای تعمیر لکوموتیوها، بومی گزینی لکوموتیورانان، رفع خرابی دیزل ها، بازسازی و تامین چرثقیل مورد نیاز مناطق و ساخت آشیانه و ساختمان دپو در مناطق و نصب دوربین در لکوموتیوها از دیگر مسایل مطرح در پنجمین جلسه شورای مدیران مناطق با قائم مقام راه آهن بود.
منبع: شرکت راه آهن