به گزارش نوای صنعت، غلامحسین محمدی در گفتگوی اختصاصی با روابط عمومی و اموربینالملل شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران گفت: موقعیت استراتژیک چابهار و قرارگیری در مسیر کریدورهای اصلی جهان و فرصتهای ویژه منطقه آزاد چابهار و نیز سواحل استراتژیک مکران، این منطقه را در تمرکز سازمان فنیحرفهای کشور قرار داده است.
رئیس سازمان فنیحرفهای کشور به ابتکار جالب شهرک پتروشیمی مکران به عنوان یکی از بزرگترین طرحهای صنعتی منطقه در برگزاری طرح “شنبههای صنعتی” و نیز تاسیس مرکز آموزش فنیحرفهای جوارکارگاهی در این شهرک اشاره کرد و افزود: بیشک توسعه منطقه در گرو توانمندسازی نیروی انسانی محلی است که دو طرح آشنایی دانشآموزان با فرصتهای شغلی صنایع، اردوهای علمی شنبههای صنعتی و نیز تاسیس مرکز جوارکارگاهی در قلب صنعت مادر پتروشیمی از فعالیتهای قابل تقدیر صورت گرفته است که جا دارد سایر صنایع بزرگ منطقه نیز از این الگوی موفق استفاده نمایند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: امروز طی توافقی که با سازمان منطقه آزاد چابهار داشتیم مقرر شد علاوه بر ارتقا زیرساختهای آموزشی، با تفویض اختیارات سازمان فنیحرفهای به اداره فنیحرفهای چابهار وفق بند ۶۵ قانون احکام دائمی توسعه، مدیریت را در منطقه تقویت و با حذف بروکراسیهای اداری، شاهد تعلیم، تربیت و جذب نیروی انسانی مستعد در بازار کار صنایع منطقه باشیم.
وی ادامه داد: طبق برنامه هفتم پیشرفت، حداقل ۵۰درصد آموزشها باید به صورت مهارتمحور باشد که با توجه به چگالی صنایع بزرگ در منطقه چابهار، اهمیت این موضوع بیشتر نمود دارد.
محمدی از ظرفیت بالای چابهار در ارتقای دیپلماسی مهارت گفت و بیان داشت: سازمان فنیحرفهای با داشتن ظرفیت مناسب آموزشی، آمادگی دارد نیروی کار کشورهای همسایه را نیز در منطقه آزاد چابهار تحت آموزش قرار دهد.