22:08

1403/09/13

پایگاه خبری تخصصی صنایع، معادن و فولاد کشور

سرمايه گذاری 8 هزار ميليارد تومانی در بخش گازرسانی استان سیستان و بلوچستان تا سال 1400

ما در بخش گازرساني و تامين منابع مالي استان سيستان و بلوچستان هيچگونه محدوديتي نداريم و گازرساني به اين استان اولويت نخست ماست.

به گزارش آژانس رویدادهای مهم صنعت ” آوای صنعت ”، حسن منتظر تربتی معاون وزير و مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران، در نشست هم انديشي طرح گازرساني به استان سيستان و بلوچستان كه در سالن اجتماعات استانداري اين استان و با حضور استاندار، شهردار، نماينده مردم زاهدان در مجلس شوراي اسلامي، فرمانداران شهرهاي در دست گازرساني و جمعي از مقامات استاني، مديران ارشد شركت ملي گاز ايران و مهندسي و توسعه برگزار شد، با بيان اين مطلب، اظهار داشت: با گزارش هاي ارائه شده از سوي تمامي شما دست اندركاران، به دو دستاورد مهم در بخش گازرساني به اين استان مي رسيم؛ نخست آن كه بسيار خرسندم واژه محروميت در اين استان تبديل به واژه زيباي محبوبيت شده است.

وي ادامه داد: اين امر از آن رو است كه تجربه كمك استان هاي معين از زلزله سر پل ذهاب، تجربه نابي بود كه در پروژه هاي گازرساني اين استان به خوبي خود را نشان داد.

تربتي با بيان اين كه استفاده از اين تجربيات مي تواند ما را به اوج برساند، گفت: حضور شركت هاي گاز استاني در كنار يكديگر براي تسريع در روند گازرساني به زاهدان، نشانه عملگرايي وزارت نفت و شركت ملي گاز ايران در اين زمينه است.

معاون وزير نفت در امور گاز  تصريح كرد: از همه همكارانم مي خواهم كه با تمام توان بكوشند تا با رعايت مسايل HSE و ايمني، وضعيت شهر را براي مردم بويژه دانش آموزاني كه به زودي راهي مدرسه مي شوند، مطلوب تر و زيباتر سازند.

تربتي در باره مرمت بخش هاي حفاري شده شهر توضيح داد: اين فرصتي است كه از طريق بودجه گازرساني تا جايي كه امكان داشته باشد به مرمت شهر آسفالت و …  کمک شود تا علاوه بر زيبا تر شدن شهر، مشكلات مردم نیز به خوبي رفع و رجوع گردد.

وي ادامه داد: كار بايد به گونه اي باشد تا مردم ببينند که همكاري بين نهادهاي دولتي مي تواند منجر به رخ دادن اتفاقات خوب در زندگي آنان شود.

 مدير عامل شركت ملي گاز ايران گفت: پيش بینی مي شود در بخش گازرساني در اين استان تا سال 1400 حدود 8 هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري(6 هزار ميليارد تومان در بخش خطوط،  مابقي دربخش گاز رساني شهري) انجام شود.

وي با بيان اينكه اكنون بيش از 2 هزار نفر در پروژه های گازرساني استان شاغل هستند، بیان کرد: بايد تا حد امكان از  نيروهاي بومي به منظور انتقال تجربیات استفاده کرد.

این مقام مسئول با تاكيد بر اينكه  پروژه های گازرساني به استان سيستان و بلوچستان هيچ گونه محدوديت مالي نداريم، اظهار کرد: من به استاندار گفتم اگر روزی يكي از مجريان طرح اعلام کرد كه به خاطر محدوديت منابع، روند كار كند شده است همان موقع با من تماس بگيرند زيرا هرگز نبايد چنين چيزي براي اين استان رخ دهد.

تربتي در بخش ديگري از سخنان خود بیان كرد: خوشبختانه توان پيمانكاران كشورآنقدر توسعه  پیدا كرده كه ديگر نبايد نگران اجرای پروژه ها باشيم چرا كه بيشتر زمان ما در فرآيند مناقصه و انتخاب پيمانكار است و به محض آنكه كار وارد بخش اجرايي مي شود ديگر مشكل خاصي در اين زمينه وجود ندارد.

وي در پايان اظهار داشت: اميدوارم آنطور كه روند گازرساني به این استان تسريع پيدا كرده صنايع وابسته به گاز آن نيز به سرعت توسعه يابد.

منبع: شرکت ملی گاز