به گزارش نوای صنعت، بر اساس گزارشهای منتشر شده، چادرملو در سال ۱۴۰۲ موفق شده است حاشیه سود عملیاتی بیش از ۳۸ درصدی و حاشیه سود خالص ۴۲ درصدی را محقق سازد و از این حیث در میان شرکتهای سنگآهنی بورسی کشور رتبه دوم و در میان کل شرکتهای بورسی فعال در زنجیره فولاد کشور رتبه سوم را به لحاظ حاشیه سود کسب کند.
چادرملو آماده افزایش اشتغال ۳ هزار نفری
مهمترین ویژگی این شرکت به عنوان یکی از شرکتهای پیشرو در تکمیل زنجیره ارزش فولاد، سرمایهگذاریهای قابل توجه در توسعه فعالیتها است به طوریکه در مجمع عمومی سال جاری خود نوید راهاندازی و بهرهبرداری از ۸ پروژه اثر بخش در حوزه صنعت و معدن کشور از بین دهها طرح دردست اقدام در سال جاری را داد که بخشی از آن به اتمام رسیده است. میزان سرمایهگذاری این ۸ طرح بالغ بر ۲۴ همت است که زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۳ هزار نفر را فراهم میکند.
گامهای ارزشمند چادرملو در تأمین انرژی پایدار
این شرکت همچنین در تداوم تحقق شعار بنیادین خود (نماد توسعه پایدار) علاوه بر حرکت به سمت تکمیل زنجیره تولید گامهای ارزشمندی در ایجاد زیرساختهای توسعه از جمله تامین انرژی پایدار و تجدیدپذیر برداشته است و اکنون در همین راستا دومین نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی خود را در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار در مجاورت مجتمع صنعتی چادرملو و نیروگاه خورشیدی شهید فخریزاده در اردکان یزد احداث و آماده بهرهبرداری کرده است.
پروژه نیروگاه خورشیدی اردکان از جمله طرحهای سرمایهگذاری چادرملو است که توسط شرکت بینالمللی معدنی و صنعتی سی پی جی پارس به عنوان یکی از بازوهای اصلی اجرایی و فنی مهندسی چادرملو احداث گردیده است.
همچنین برای ساخت این پروژه که عملیات اجرایی آن از آبانماه سال گذشته آغاز شد و پس از ۱۰ ماه با تلاش متخصصین این حوزه و نظارت و هدایت شرکت بینالمللی معدنی و صنعتی سی پی جی پارس به شبکه متصل گردیده است، بالغ بر ۲۳۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده است.
نهضت نیروگاهسازی در «کچاد»
این شرکت هم اکنون دارای یک واحد نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۰۰ مگاواتی، یک واحد نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشیدی فعال و یک واحد نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۴۶ مگاواتی در حال ساخت است که فاز یک واحدگازی آن به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات در خرداد ماه امسال و تا پیش از آغاز پیک مصرف تابستان بهرهبرداری و به شبکه سراسری برق متصل گردید و فاز دوم آن نیز با همین ظرفیت به زودی بهرهبرداری میگردد.
همچنین در حال حاضر احداث ۱۱۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی دیگر را در قالب یک نیروگاه ۱۰ مگاواتی در بهاباد با ۸۱ درصد پیشرفت و یک نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی در خضرآباد یزد را با پیشرفت ۱۶ درصد را در دستور کار خود دارد.
به گفته مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، پس از بهرهبرداری از فاز ۱ گازی نیروگاه شماره ۲ سیکل ترکیبی خود تامین چادرملو به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات در اواخرفصل بهار امسال و اتصال به شبکه سراسری برق کشور که موجب پیشگیری از خسارتهای وارده به واحدهای صنعتی این شرکت ناشی از قطع برق بالاخص در پیک مصرف تابستان گردید، اینک نیز با همت و تلاش شبانهروزی تلاشگران عرصه سازندگی در شرکت چادرملو و تدبیر مدیران این مجموعه و با استفاده از توان پیمانکاران داخلی (گروه مپنا و …) عملیات ساخت و راهاندازی واحد دوم گازی نیروگاه جدید سیکل ترکیبی چادرملو نیز چندماه زودتر از برنامه پیشبینی شده به اتمام و سنکرون شد.